Op zoek naar een baAN Als kapper IN NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL?

BEN JIJ GEKNIPT VOOR EEN BAAN ALS HAIRSTYLIST BIJ CUTS & COLOURS?

Als kapper bij Cuts & Colours in Nieuwerkerk aan den IJssel ben je niet alleen gepassioneerd over het vak, maar heb jij ook als doel om van de salon dé hotspot van het winkelcentrum te maken. Jij weet als geen ander dat Cuts & Colours meer is dan een plek waar geknipt en gekleurd wordt. Mede door jouw passie, talent en inzet is het de plek waar klanten met een lach en vol zelfvertrouwen de deur uitlopen.

Als kapper bij Cuts & Colours Reigerhof is je opleiding nooit afgelopen. Als je bij ons begint, volg je eerst een intensieve training op onze Academy. Daar perfectioneer jij je knip- en kleurtechniek. We besteden veel aandacht aan persoonlijke feedback en praktische kennis en vaardigheden. Wanneer je werkzaam bent bij Cuts & Colours, volg je regelmatig bijscholing, training en cursussen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste kapperstrends en knip- en kleurtechnieken.

Neem een kijkje bij Cuts & Colours Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel:

In de salons van Cuts & Colours Reigerhof:

Stellen we de klant centraal

Leveren we hoge kwaliteit tegen een duidelijke, toegankelijke prijs

Zetten we technologie en innovatie in om zo effectief en klantvriendelijk mogelijk te werken

Werken we samen met vaste partners, waaronder Schwarzkopf, Indola, Lavazza.

Spelen we continu in op de wensen en behoeften van de klant.

Werken alleen topstylisten en kleurexperts

Door onze kernwaarden bouwen we aan onze naam en klantenkring en blijft Cuts & Colours groeien.

Waarom werken bij Cuts & Colours Reigerhof?

We weten als geen ander dat de kwaliteit van onze salons afhangt van ons personeel. Daarom krijgen onze stylisten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Wij bieden uitgebreide en gerichte opleidingen, doorlopende training en de ruimte en kansen om door te groeien. Daarnaast werk je bij Cuts & Colours op een toplocatie.

Cuts & Colours Reigerhof als Leerbedrijf!

Bij Cuts & Colours kun je er als leerling van uitgaan dat het goed geregeld is. Je ontvangt de stagevergoeding waar je recht op hebt en je krijgt de mogelijk om daarnaast tegen betaling extra te werken. Alle Cuts & Colour salons hebben een professioneel opleider in dienst. Cuts & Colours mag zich dan alleen focussen op knippen en kleuren, in het opleidingstraject leer je wel alles over permanenten en watergolven.

Kijkje achter de schermen:

Wordt Allround Hairdresser bij Cuts & Colours Nieuwerkerk aan den IJssel

Heb jij niet alleen je schaar, maar het volledige kappersvak ‘in je vingers’? Dan ben jij misschien wel Cuts & Colours’ next hairstylist.

Bij Cuts & Colours zijn we gepassioneerd over het kappersvak én werken we doelgericht. Hoe? Door onze klanten een unieke ervaring te bieden, tegen een scherpe prijs.

Wij zoeken haarstylisten die naast talentvol zijn, ook goed kunnen communiceren met collega’s en onderdeel zijn van de positieve teamgeest. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers initiatief tonen en oprecht geïnteresseerd zijn in onze klanten.

Ben jij de match made in heaven? Wij bieden je regelmatig trainingen en scholingen aan, zodat jij jezelf altijd blijft uitdagen en je op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en trends.

Leer het vak als student bij Cuts & Colours Reigerhof

Droom jij als gedreven student met een BBL of BOL opleiding ervan om in een professioneel, gepassioneerd en creatief kappersteam te werken? Wij nemen je graag op in ons team en leren jou alle skills uit het kappersvak. Daarnaast zie je hoe het is om een succesvolle salon te runnen.

Onze leerling kappers spelen een centrale rol binnen ons team. Als leerling haarstylist assisteer je ervaren collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten, het wassen, drogen en stijlen van het haar en het inzetten en uitspoelen van kleurproducten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor frisse en schone salon. Kortom: je weet als geen ander dat jij een visitekaartje bent van de salon. Jouw inzet draagt bij aan een positieve beleving van de klant.

Als leerling haarstylist heb jij je vaste taken, maar denk je altijd mee en toon je initiatief. Zo beheers je na je stage niet alleen de basis van het kappersvak, maar weet je ook hoe je een professional bent op de werkvloer.

Solliciteer vandaag als kapper bij Cuts & Colours: