CUTS & COLOURS
LEIDERDORP
WINKELCENTRUM WINKELHOF

Met Afspraak:

Zekerheid van een plek bij Cuts & Colours boek een online afspraak. Kom je op de bonnefooi in de meeste gevallen is een kappersbezoek zonder afspraak niet mogelijk. 

Winkelcentrum Winkelhof
Winkelhof 101
2353 TZ Leiderdorp

T: 0715899930
E: winkelhof@cutsandcolours.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 9:00–18:00
Woensdag: 9:00–18:00
Donderdag: 9:00–18:00
Vrijdag: 9:00–18:00
Zaterdag: 9:00-17:00

CUTS & COLOURS BIJ JOU IN DE BUURT!

ONTDEK C&C Winkelhof

Ben je op zoek naar een kapper in Leiderdorp die werkt met en zonder afspraak? Dan ben je bij Cuts & Colours Leiderdorp aan het juiste adres. Je vindt onze kapsalon in winkelcentrum Winkelhof.

Cuts & Colours is een vernieuwende formule, wij werken met 3 knipbehandelingen en 3 kleurbehandelingen. Doordat wij ons optimaal focussen op knippen en kleuren van haar kunnen wij ons verder specialiseren. Zo laten wij jouw haar stralen. Wij werken met de professionele merken van Schwarzkopf Professional en Indola. Ben jij soms onzeker over de te betalen prijs bij de kapper? Je ontvangt bij Cuts & Colours altijd de prijs vooraf, daardoor kom je dus niet voor verrassingen te staan bij de kassa. Loop jij het liefste zonder afspraak binnen? Dat kan door je in te checken doormiddel van onze check your hair desk. Je geeft zelf je wensen aan of laat je adviseren door één van onze medewerkers. De check your hair desk geeft overzichtelijk jouw gemaakte keuzes weer en de bijbehorende prijs. Wil je vooraf een afspraak maken? Geen enkel probleem druk op de direct online boeken button en wij ontvangen jou graag in de salon.

Het team van Cuts & Colours Winkelhof